Busch & Müller

Busch & Müller Fietslamp Toplight Line plus

Artikelnummer: 180074
Model: B+M refl/a licht Toplight Line plus
Levertijd: 1-2 werkdagen

Maximale verzendkosten Nederland: 5,75
Beperkte voorraad
Aantal
+ -
22,40
De verlichting van Busch & Müller wordt gezien als een van de hoogwaardigste merken binnen de fietsverlichting. De Toplight Line plus heeft 2 high power LED-lampen. De lamp dient gemonteerd te worden op je bagagedrager en halt zijn stroom uit de banddynamo. De lamp is uitgerust met een standlichtfunctie, hierdoor blijft het achterlicht 4 minuten branden wanneer je stilstaat en heeft ook een geïntegreerde reflector. Het Duitse merk Busch en Müller staat bekend om zijn hoogwaardige fietsverlichting en daarbij behorende accessoires. Door hun hoge technologische kennis en uitvindingen blijft dit merk innoveren maar blijft het door hun mooie design tijdloos.
Soort Fietslamp
Aansluiting Bevestiging aan drager, voeding via naafdynamo. Stroomkabel en massakabel aansluiten (keuze contactklemmen vrij, behalve bij gelijkstroom) Aansluiting massakabel is noodzakelijk. Via de bouten wordt geen massa geleid.
Basismateriaal Kunststof
Dessin Toplight Line plus
Kleur Rood
Bijzonderheden Er zit een overspanningsbeveiliging op. Mocht de koplamp uitvallen dan treedt de geïntegreerde overspanningsbeveiliging in werking en beschermt de constante werking van het achterlicht. Levensduur van de LED verlichting is ca. 100.000 uur.

Schrijf uw beoordeling


* Naam:


* Beoordeling:
Prijs-kwaliteit           
Voldoet aan verwachting           
Vormgeving           
Gebruiksgemak           

Eventuele opmerking(en): * Verplichte velden

Deel deze pagina!