Retouren


Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. U bent immers de persoon waar wij het voor doen. U heeft bij Fietscomfort het recht op een bedenktijd van 14 dagen, nadat u het bestelde product heeft ontvangen. Binnen deze bedenktermijn kunt u zonder opgave van reden het product terugzenden. U betaalt dan zelf de terugzendkosten.

Ruilen/retourneren in geval van beschadiging

Het kan voorkomen dat een bestelling niet naar volle tevredenheid bij u aankomt. Als het pakket of het product beschadigd is en om die reden niet voldoet aan uw verwachtingen, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via service@fietscomfort.nl of bel met 0315-341558.

Houdt dan uw ordernummer en evt. foto’s van de beschadiging bij de hand zodat we de retourzending snel kunnen verwerken. Na beoordeling dient u het pakket in originele verpakking aan ons terug te sturen. De terugzendkosten zijn dan voor onze rekening en u krijgt u van ons een retourlabel, die kunt u uitprinten, op het pakket plakken en naar een afhaallocatie bij u in de buurt brengen. We overleggen dan telefonisch of via de e-mail uw bankgegevens, zodat het geld na ontvangst van het product binnen max. 30 dagen teruggestort wordt.

Ruilen/retourneren in geval van verkeerd besteld product

Als u een product heeft besteld bij Fietscomfort maar u komt er achteraf achter dat het product o.a. niet de goede afmeting heeft, of dat u liever toch een andere kleur had gewild voor een bepaald product, dan heeft u het recht om uw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen. De terugzendkosten zijn dan voor uw rekening.

Hiervoor geldt de volgende procedure bij Fietscomfort:

Ten alle tijden dient u voor het retourneren contact op te nemen met ons. Voor een snelle verwerking dient dit schriftelijk of via e-mail te gebeuren.

- U stuurt dan een e-mail met productomschrijving, ordernummer, uw naam, adres en bankrekeningnummer waarmee u betaald heeft aan ons door.

- We overleggen met u wat u wilt. Wilt u een artikel ruilen dan stuurt u binnen 14 dagen na aankoop het artikel onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking retour aan ons en de retourkosten dienen dan door u betaald te worden. In overleg en na ontvangst van het retour gestuurde product sturen wij u het juiste artikel op.

Let op! Alle ruil-producten moeten in perfecte nieuwstaat zijn. Reeds gemonteerde of gebruikte  producten kunnen niet geretourneerd worden.


 

Deel deze pagina!